Glade kunder fortæller

Jeg har en kæmpe passion for at hjælpe mine kunder af med stress, frustrationer og præstationsangst. Til at støtte dem i at leve lige præcis det liv, netop de drømmer om. Det kræver mod og tillid til sig selv, til livet og til mig at mine kunder opnår, det de ønsker. Derfor er jeg helt afhængig af tilfredse og tillidsfulde kunder. Nogle af mine kunder fortæller her lidt om, hvordan det har været at deltage i individuelle samtaler/forløb eller kurser hos mig, og hvorfor de vil anbefale, at du også gør det.

Jeg fik stresstilstanden ud af krop og sind samt min styrke og glæde tilbage. Og så er jeg endelig kommet ind på skuespillerskole i London.

Jeg opsøgte dig, fordi jeg var vildt ked af det og stresset. Igennem vores intensive sessioner, de værktøjer og opgaver jeg fik og udførte mellem sessionerne, fik jeg stresstilstanden ud af krop og sind samt min styrke og glæde tilbage. Blandt andet igennem vejrtrækningsøvelser, meditation, gåture, fast søvnrytme, motion, sund mad og fokus på værdier og glæde. Men også ved at ændre mine mønstre, særligt i forhold til at turde stå op for mig selv, sige fra overfor andre og gå efter min drøm. Nu er jeg stressfri, stoler meget mere på mig selv, er glad igen og generelt mere positiv end før. Selv min drøm om at blive skuespiller er godt i gang, nu hvor jeg virkelig tør forme mit eget liv og gå efter det. Jeg er endelig kommet ind på en skuespillerskole i London.

Så jeg vil helt klart anbefale dig Sanne – hver gang jeg er gået fra en session med dig, er det med en følelse af, at alting nok skal løse sig – livet er jo dejligt!

Du er utrolig lyttende, empatisk og forstående. Du er altid nærværende, og skaber et trygt rum. Du forstår, hvad der sker inden i mig, længe før jeg selv gør, men i stedet for at putte en label på mig, så stiller du spørgsmål, så jeg selv kommer frem til svaret. Jeg har virkelig følt mig godt hjulpet til at finde mine mål og værdier her i livet – og du har mindet mig om dem undervejs. Du er der for mig. Der er en klar struktur i en enkelt time, men også i et helt forløb, og det skaber en ro i maven. Jeg har virkelig nydt godt af din brede vifte af kompetencer inden for bl.a. coaching, mindfulness og meditation. Hos dig er man i gode hænder og jeg har fundet min vej.

Marie Glud

Mine forventninger blev helt sikkert indfriet. Som underviser er du god til at guide os igennem øvelserne og stille de rigtige spørgsmål. Og så er du fandens god til at lytte og læse dine elever.

Mine forventninger blev helt sikkert indfriet. Kurset var lærerigt og jeg fik en indsigt i, hvor svært det er at ændre vanens magt. Jeg vil gerne vedligeholde meditation på egen hånd, da det virkelig giver mig indre ro at meditere. Som underviser, er du super god til at guide kursisterne igennem de forskellige øvelser, og du får os til at føle os trygge, så vi fortæller om vores oplevelser. Du er så naturlig og fandens god til at lytte og læse dine elever. Og så er du god til at stille de rigtige spørgsmål og ikke presse nogen til at svare. Noget af det må være medfødt, men jeg tror også du har haft en god læremester 🙂

Så alt i alt, har jeg kun ros til dig.

Dorthe Hansen

Har mærket hvordan fokus på min vejrtrækning skaber ro i mig selv

Inden kurset havde jeg egentlig en ide/fordom om at meditation var sådan lidt far out og mystisk. På kurset fik jeg en god forståelse for at meditation er for alle. Alle har godt af det – også helt beviseligt – i forhold til virkningen af god vejrtrækning. Fokus på min vejrtrækning gav mig ro i mig selv. Det er rigtigt fornuftigt, at vi starter ud med en centreringsøvelse, når vi ankommer – så man lige kommer ned på jorden. Så endelig bliv ved med det. Det er rart at der også er tid til vi kan snakke lidt, og til de små afstikkere der nogen gange kommer – så det fungerer også godt 🙂 Det er en gave at du er en sympatisk og imødekommende person, som man føler sig velkommen og behagelig til mode, i selskab med 🙂

Kim

For mig bliver mindfulness troværdigt, når du deler egne erfaringer.

Jeg fik en større forståelse for mindfulness konceptet, og jeg har taget meditationen til mig, som jeg vedligeholder flere gange om ugen. Det giver mig mere ro og bedre nærvær. Jeg har også reflekteret over nogle af begreberne og generelt tænkt mere over at være nærværende i min hverdag. Du har en rigtig god blid stemme, når du indtaler meditationer. jeg oplever dig som en meget sød og lydhør underviser, der virkelig gør dit bedste for at efterkomme kursisterne. Du spørger og du lytter, og du er straks klar til at prøve andre former af – fx SMS’er. Jeg værdsætter også meget når du deler dine erfaringer. For mig bliver mindfullness endnu mere troværdigt, når jeg hører at du faktisk havde et anderledes og mere negativt humør og liv engang, men har ændret det. Det er også rart når du spørger ind til os, og prøver at komme med konkrete forslag. Det viser at du lytter, og ‘gennemskuer’ en, og hvad man måske har behov for.

Maja Thorslund

Har fundet mine egne ressourcer og løsninger gennem vores få men intensive sessioner. 

Du udstråler stort engagement for det du laver og giver indtryk af solid teoretisk viden. Gennem vores få, men intensive sessioner, har du hjulpet mig med at finde frem til mine egne ressourcer og løsninger på de udfordringer, jeg oplever i mit liv lige nu. Det har været meget givende.

Ulrika Winkler

Jeg er blevet klar på mine værdier og hvad jeg brænder for.

Jeg synes at mit coachingforløb hos dig har været rigtig godt. Jeg kan mærke, at du brænder for det og du virker meget professionel. I forløbet har jeg virkelig fået øje på, hvad mine værdier egentlig er. Og så er jeg blevet klar over, hvad jeg gerne vil – at jeg helst vil arbejde med børn.

Susanne

Nu giver jeg mig selv en pause om eftermiddagen.

Kurset har sat en masse tanker i gang. Jeg har opdaget, at jeg nu giver mig selv lov til at tage en pause midt på dagen, når jeg mærker, jeg har brug for det. Det er tydeligt at du ved utroligt meget om emnet. Og du kan svare på næsten alle spørgsmål. Samtidig er det jo rigtig vigtig at huske de spørgsmål du ikke kunne svare på, og der er du bare god til at følge op. Måden du underviser på og fordelingen af teori og øvelser var især godt og det hele foregår i et behageligt tempo.

Susanne Harmundal Lendal

Du har skabt et rum, hvor det er behageligt at være og lytte til dine meditationer.

Du har skabt et rum, hvor det er dejligt at være og jeg glæder mig virkelig til at komme. Din stemme til meditationerne er virkelig behagelig. I det hele taget er du meget behagelig og tillidsvækkende.

Ursula Ørum Steensbæk

Mine forventninger til kurset blev i høj grad indfriet.

Jeg fik et rigtig godt indblik i hvad Mindfulness dækker og hvordan jeg kan bruge det i min hverdag. Mine forventninger til kurset blev i høj grad indfriet og det var godt at lære både at meditere og reflektere over at være mere i nuet.

Britt Birkmose

Jeg booker gerne coaching hos Sanne en anden gang

Jeg har haft den store fornøjelse at have nogle meget givende coaching sessioner med Sanne hos Sjelstad. Jeg oplevede fra starten, at jeg var i gode hænder. Sanne indgyder til fuldstændig ro, nærvær og empati i sin måde at coache på, og hun gav mig en super fin struktur at læne mig op af qua de guidende spørgsmål hun stillede. Med sine hyppige opsummeringer fik hun samlet trådene på afdækningen af det tema, jeg havde valgt at arbejde med og jeg kunne koncentrere mig om at opnå nye indsigter, som giver mulighed for en ny og mere effektfuld adfærd fremadrettet. Jeg oplevede hende som en perfekt tovholder, der holdt mig rigtig godt på sporet ift. at nå de mål, jeg havde sat mig ved starten af coaching sessionen. Jeg giver Sanne mine bedste anbefalinger som en yderst kompetent coach og jeg vil ikke tøve med at booke en nye session hos hende næste gang, jeg får brug for coaching.

Marianne Beck

Jeg har lært, at det er vigtigt at lytte til min krop og værktøjer til at få ro, balance og til at sætte mine grænser

Jeg deltog i kurset fordi jeg trængte til selvforkælelse og jeg har fulgt med i alt hvad du deler med os – det gav mig stor lyst. Under kurset fik jeg skærpet fokus på mig selv og mine ressourcer i mit liv generelt. Og på vigtigheden af at jeg lytter til min krop og passer godt på den. På kurset lærte jeg øvelser og meditationer til at få ro og mere balance samt værktøjer jeg kan fortsætte med derhjemme og blive bedre til at sætte de nødvendige grænser for, at jeg kan trives optimalt.

Lene Kristensen

[/db_pb_signup]

Om mig

Jeg hedder Sanne Jelstad og er indehaver af virksomheden. Her hos SJELSTAD får du glæde af mine mere end 15 års erfaring tilsammen inden for stresshåndtering, coaching, mindfulness, kommunikation, HR, svære samtaler, personlig udvikling og senest også kropsterapi.

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde og frihed. Disse værdier var medvirkende til mit valg om at starte op selvstændigt i 2015 - og nyder det!

Læs mere her

 

[custom-facebook-feed]

[/db_pb_signup]

Om mig

Jeg hedder Sanne Jelstad og er indehaver af virksomheden. Her hos SJELSTAD får du glæde af mine mere end 15 års erfaring tilsammen inden for stresshåndtering, coaching, mindfulness, kommunikation, HR, svære samtaler, personlig udvikling og senest også kropsterapi.

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde og frihed. Disse værdier var medvirkende til mit valg om at starte op selvstændigt i 2015 - og nyder det!

Læs mere her

Pin It on Pinterest