Velkommen til hverdagsglimt & refleksioner fra mit liv

Ærlige ord og små pust til refleksion. Men pas på!
Selv små pust kan ryste lidt op i vanerne og igangsætte nye tanker 😉

Jeg er en kvinde med touch. Øko-freak med plads til “uvaner”. Kærlig, omsorgsfuld og grænsesættende mor, en rummelig og sikkert også krævende partner ? Empatisk, hjertevarm og udfordrende coach samt underviser. En lyttende ven. Bevidst leder.

Min blog handler om det nære og det svære, om bæredygtig og værdibaseret livsstil, hvordan jeg gik fra tristhed og et stresset liv i hamsterhjulet til en stressfri livsbalance, mental wellness & livsglæde, om børn, kærlighed, rejselyst, lækkerier, selvudviklingsbøger og hverdagen. Kort sagt om essensen i mit – og måske også dit liv. Du kan lade dig inspirere og blive nysgerrig på, hvad der er vigtigt for dig?

Nysgerrig på dine drømme og længsler. På hvad du vil forandre i dit liv for at skabe mere hverdagslykke, mindre stress eller mere familieglæde.

Muligvis vil du være enig i det jeg skriver og måske more dig, når du kan genkende dig selv. Det kan også være du er dybt uenig, i noget af det jeg skriver eller at det måske keder dig. Heldigvis er vi dejligt forskellige allesammen.  Uenighed giver os mulighed for at lære nyt.

Jeg synes, det er vildt spændende at høre, hvordan andre lever deres liv. Der er så mange måder at leve livet og finde livsglæde på. Jeg vil elske at få inspiration jer også. Så brug endelig dialogværktøjet 🙂

Har I uhyggelige middage hjemme hos jer?

Har I uhyggelige middage hjemme hos jer?

Hvordan forløbet aftensmåltidet hjemme hos jer? Er det et hyggeligt tidspunkt, hvor familien samles og snakker sammen? Har dit barn ro og lyst til at sidde med ved bordet og spise til det er mæt? Eller......... Spreder der sig hurtigt en dårlig stemning, fordi du...

læs mere
Hvad gemmer du inderst inde?

Hvad gemmer du inderst inde?

Sidste weekend så jeg Pixars nyeste børnefilm ”Inderst Inde” sammen med mine 2 piger på snart 7 og 9 år. En helt igennem fantastisk børnefilm! På en sjov, legende og farverig måde giver filmen os svar på hvad der vælter rundt af store følelser og tanker på øverste...

læs mere
[/db_pb_signup]

Om mig

Jeg hedder Sanne Jelstad og er indehaver af virksomheden. Her hos SJELSTAD får du glæde af mine mere end 15 års erfaring tilsammen inden for stresshåndtering, coaching, mindfulness, kommunikation, HR, svære samtaler, personlig udvikling og senest også kropsterapi.

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde og frihed. Disse værdier var medvirkende til mit valg om at starte op selvstændigt i 2015 - og nyder det!

Læs mere her

 

Pin It on Pinterest