Er kurset noget for dig?

Trænger du til at lukke ned og lade op en gang om ugen? Til at skrue op for dit nærvær, droppe selvkritik og tankermylder – og bruge tid på dig?

Kursusforløbet er for dig som kan nikke genkendende til noget af nedenstående og gerne vil have større overskud, mere glæde og følelse af ro indeni i hverdagen ved at træne dit nærvær og dæmpe stress. Du kan være nybegynder eller have lidt erfaring med mindfulness i forvejen. Du ønsker at få simple og effektive redskaber til at dæmpe dine stresssymptomer og/eller tankemylder og blive mere selvkærlig.

Måske kender du til at have det på en eller flere af følgende måder:
 • Oplever du et højt stressniveau i din hverdag eller føler dig udmattet?
 • Mærker du stresssymptomer i krop og sind? – tag evt. test på https://sjelstad.dk/stresstest/
 • Føler du dig som en tilskuer i dit liv, hvor den ene dag tager den anden?
 • Multitasker du meget, glemmer eller føler dig forvirret og uklar?
 • Knokler du for at leve op til egne eller andres forventninger?
 • Har du mange uhensigtsmæssige tanker/bekymringer, som fylder dit hoved og dræner dig for energi?
 • Har du spændingssmerter i hoved, nakke og skuldre?

Det har en pris, når vi knokler for meget på den ufede måde i forsøget på at nå det hele. Forsøger at leve op til de mange krav og forventninger fra os selv og vores omgivelser. Når vi lader livet kører i hamsterhjulet. Glemmer at være bevidste, spontane og lade glæden i de små ting fylde. Frem for at lade pligtfølelsen, de negative tanker og to-do-listen fylde alt for meget.

Hvordan påvirker din tilstand og din hverdag dig, din krop og din adfærd på jobbet og derhjemme?
Din kontakt med børnene? Med din partner?

Stressfølelse kommer primært af vores tanker og valg.

Det kan sagtens lade sig gøre at leve et langt mere stressfrit og balanceret liv, hvor du føler overskud og glæde i hverdagen.
Et liv hvor du lever i overensstemmelse med dine værdier og ikke lader din adfærd styres af automatiske tanker og impulsive reaktioner.
Et liv hvor du bestemmer, hvad der giver mening og ikke lader andres forventninger styre for meget.

Jeg ved det!

For jeg har selv lært at blive bevidst nærværende i mit liv, at regulere min adfærd og sige til/fra på gode måder. At holde balancen, finde glæde i hverdagen og undgå usund stress. Nu har jeg også tillid til, at mit liv er fuld af muligheder. Muligheder som jeg tør at gå efter skal blive til virkelighed.

Du kan også opnå positive forandringer i dit liv, når du lærer at stoppe op og virkelig lytte til dig selv! For meget ”støj” og gøren forhindrer dig i at høre, hvad din intelligente krop, og dit indre kompas prøver at fortælle dig. Information som vil dig det bedste. Som kan give dig endnu større livskvalitet, hvis du vil være fuldt ud og bevidst tilstede. Bare ind i mellem 😉

Der er ingen hokus pokus i det. Det handler bare om at give dig selv ro. Ro til nervesystemet og til at lytte til din intuition. Om at træne din evne til at observere dine tanker, mærke din krop og blive bevidst om dine følelser.

Dit kursusudbytte

 • Effektive redskaber til at blive fri for stresssymptomer og forebyggelse af stress
 • Mere accept af den du er, og det du gør – uanset hvad du tror andre tænker eller egne tanker fortæller
 • Gode værktøjer til at slippe tankemylder og finde ro
 • Simple øvelser til færre spændinger i kroppen
 • Fokus på hvad der giver og dræner dig for energi og glæde
 • Styrket koncentrationsevne, fokus og dermed bedre udnyttelse af din tid
 • Mere overskud og glæde i hverdagen

Der er masser af støtte at hente undervejs. Både fra mig og det at være en del af en gruppe, der følges ad på hver deres vej.

Om undervisningen ( i alt 17,5 lektioner)

Min undervisning er er baseret på MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) og MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy), som er understøttet videnskabeligt.

Undervisningen foregår ved en kombination af oplæg fra mig, dialog i gruppen, vejrtrækningsøvelser, praktiske øvelser, opgaver og guidede meditationer.

Og ikke nok med det.

Du får også adgang til lydfiler med mine meditationsøvelser, så du kan bruge dem derhjemme.

Der er ikke tale om gruppeterapi. For at vi får mest ud af det, må du du dog være indstillet på at udveksle oplevelser og erfaringer relateret til øvelserne med de øvrige deltagere. Men jeg presser ikke nogen til noget!

Praktisk info

7 mandage med tid til DIG.

Kurset starter mandag den 24. februar 2020 og varer fra 18:45 til 21:00.  Derefter de følgende mandage – dog med pause i uge 15+16 (påsken).

Det foregår på Trekronerskolen i Roskilde.

Da kurset afholdes via AOF Roskilde, får du det til deres pris, som er meget billigere end et forløb hos mig og andre normalt vil koste – nemlig kun:

800 kr. i standardpris.

710 kr. for ledige og efterlønsmodtagere i Roskilde

675 kr . for pensionister i Roskilde

Sådan sikrer du dig en plads

Beslut dig for at det er nu, du vil være stressfri. Sikr dig en plads ved at klikke på knappen herunder og gennemfør købet hos AOF.

Ja tak – mindre stress

For at gøre mit til at du får den bedste oplevelse, og vi sammen kan skabe en nærværende, tryg og fortrolig atmosfære, har jeg valgt at der kun er plads til 12 deltagere. Derfor vil jeg opfordre dig til at booke din plads snarest, hvis du vil med.

Er du i tvivl?

Tvivler du på om det er tiden værd?

Jeg forstår udmærket din skepsis, hvis du aldrig har prøvet sådan et kursusforløb før. Og indrømmet – de positive forandringer kommer ikke af sig selv bare ved at lytte til mig. Det kræver en indsats fra din side og en praksis at få de fordele ud af det, som jeg har listet tidligere.

MEN

Der er lavet masser af undersøgelser, der viser at bare 10-15 minutters meditation om dagen i 8 uger skaber nye sunde spor i din hjerne og nervesystem. Jeg mærkede selv tydelige forandringer efter mit første 8 ugers mindfulness kursus for år tilbage.

OG

Jeg kan afsløre, at der slet ingen forandringer sker, hvis du fortsætter, som du altid har gjort. Du må starte et sted og prioritere tid til det. At have masser af overskud til dine børn eller andre kræver, at du også sørger for dig selv og noget mig-tid. Desuden vil du måske opleve at du får “tiden igen”, fordi der bliver mindre spildtid, når du føler klarhed i krop og hoved og bruger din tid bevidst.

Hvilke positive forandringer vil du gerne opnå i din hverdag?
Med tanke på det, du har læst indtil nu – hvad tror du, det vil give dig at deltage i det her forløb?
Hvad vil det betyde for din fremtid , hvis du fortsætter som nu?
Hvad bliver det muligt at få mere af i dit liv, hvis du vælger at deltage?

Hvis du har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig på mail sanne@sjelstad.dk eller på mobil 6084 4504.

Er du i tvivl om det er pengene værd?

Sæt dig ned et øjeblik og tænk over, hvad du ellers bruger penge på?

Kortvarige cafebesøg, biografture, ny lampe, endnu en bluse – fortsæt selv listen 😀

Vurdér om du synes, det er pengene værd at investere dem i et større overskud, mindre stress og langvarige positive forandringer i dit liv.

Jeg siger det bare – du er det værd ?

Men du ved, hvad der er rigtig for dig. Så tænk over hvad du har brug for og om jeg er den, der skal støtte dig i din proces mod det liv, som føles rigtigt for dig. Sæt evt. en dato for hvornår du vil tage beslutningen.

Du er iøvrigt mere end velkommen til at se en gratis online-workshop jeg afholdte for et par år siden. Indholdet passer fint som en forsmag til det kommende kursus. Vær dog OBS på at jeg henviser til en gammel mail og hjemmeside, da jeg har skiftet firmanavn siden da og til sidst reklamerer for et tidligere afholdt 1-dags-kursus.

Det siger andre:

Jeg har lært, at det er vigtigt at lytte til min krop og værktøjer til at få ro, balance og til at sætte mine grænser

Jeg deltog i kurset fordi jeg trængte til selvforkælelse og jeg har fulgt med i alt hvad du deler med os – det gav mig stor lyst. Under kurset fik jeg skærpet fokus på mig selv og mine ressourcer i mit liv generelt. Og på vigtigheden af at jeg lytter til min krop og passer godt på den. På kurset lærte jeg øvelser og meditationer til at få ro og mere balance samt værktøjer jeg kan fortsætte med derhjemme og blive bedre til at sætte de nødvendige grænser for, at jeg kan trives optimalt.

Lene Kristensen

Du er så naturlig og god til at lytte, spørge og læse dine elever

Du er super god til at guide os igennem øvelserne og du får os til at føle os trygge, så vi fortæller om vores oplevelser. Du er så naturlig og fandens god til at lytte og læse dine elever. Og så er du god til at stille de rigtige spørgsmål og ikke presse nogen til at svare. Min forventninger blev helt sikkert indfriet. Kurset var lærerigt og jeg fik en indsigt i, hvor svært det er at ændre vanens magt. Så alt i alt har jeg kun ros til dig.

Dorthe Hansen

Nu giver jeg mig selv en pause om eftermiddagen.

Kurset har sat en masse tanker i gang. Jeg har opdaget, at jeg nu giver mig selv lov til at tage en pause midt på dagen, når jeg mærker, jeg har brug for det. Det er tydeligt at du ved utroligt meget om emnet. Og du kan svare på næsten alle spørgsmål. Samtidig er det jo rigtig vigtig at huske de spørgsmål du ikke kunne svare på, og der er du bare god til at følge op. Måden du underviser på og fordelingen af teori og øvelser var især godt og det hele foregår i et behageligt tempo.

Susanne Harmundal Lendal

Mine forventninger blev i høj grad indfriet

Jeg fik et rigtig godt indblik i hvad mindfulness er og hvordan jeg kan bruge det i min hverdag. Det var godt at lære både at meditere og reflektere over at være mere i nuet. 

Britt Birkmose

Har mærket hvordan fokus på min vejrtrækning skaber ro i mig selv

Inden kurset havde jeg egentlig en ide/fordom om at meditation var sådan lidt far out og mystisk. På kurset fik jeg en god forståelse for at meditation er for alle. Alle har godt af det – også helt beviseligt – i forhold til virkningen af god vejrtrækning. Fokus på min vejrtrækning gav mig ro i mig selv. Det er rigtigt fornuftigt, at vi starter ud med en centreringsøvelse, når vi ankommer – så man lige kommer ned på jorden. Så endelig bliv ved med det. Det er rart at der også er tid til vi kan snakke lidt, og til de små afstikkere der nogen gange kommer – så det fungerer også godt ? Det er en gave at du er en sympatisk og imødekommende person, som man føler sig velkommen og behagelig til mode, i selskab med ?

Kim

Du har skabt et rum, hvor det er behageligt at være og lytte til dine meditationer.

Du har skabt et rum, hvor det er dejligt at være og jeg glæder mig virkelig til at komme. Din stemme til meditationerne er virkelig behagelig. I det hele taget er du meget behagelig og tillidsvækkende.

Ursula Ørum Steensbæk

[/db_pb_signup]

Om mig

Jeg hedder Sanne Jelstad og er indehaver af virksomheden. Her hos SJELSTAD får du glæde af mine mere end 15 års erfaring tilsammen inden for stresshåndtering, coaching, mindfulness, kommunikation, HR, svære samtaler, personlig udvikling og senest også kropsterapi.

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde og frihed. Disse værdier var medvirkende til mit valg om at starte op selvstændigt i 2015 - og nyder det!

Læs mere her

 

[custom-facebook-feed]

[/db_pb_signup]

Om mig

Jeg hedder Sanne Jelstad og er indehaver af virksomheden. Her hos SJELSTAD får du glæde af mine mere end 15 års erfaring tilsammen inden for stresshåndtering, coaching, mindfulness, kommunikation, HR, svære samtaler, personlig udvikling og senest også kropsterapi.

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde og frihed. Disse værdier var medvirkende til mit valg om at starte op selvstændigt i 2015 - og nyder det!

Læs mere her

Pin It on Pinterest