Hej!…Har vi to mødt hinanden før?

Ellers får du her mulighed for at se mere om, hvem jeg er, og hvilke forudsætninger jeg har for at støtte dig i at opnå dine drømme og løse dine udfordringer.

Jeg hedder Sanne Jelstad og kalder mig LivsDesigner med speciale indenfor anti-stress i familie- og arbejdsliv. Desuden brænder jeg for at hjælpe unge til at finde ro og egne ben at stå på, i en tid hvor perfektionisme og angst er alt for styrende i manges liv.

Hos SJELSTAD får du hjælp til at håndtere stressudfordringer og til at gennemføre nye vaner, så de støtter dig i opnå den livsstil, adfærd, power og livsbalance, du ønsker.

Lær af dine udfordringer og brug dem som en styrke

Vi møder alle sammen bump og sving på vejen i vores liv. Det gør jeg – og det gør du. Det gør din familie – det gør dine kollegaer. Vi har alle hver især vores rygsæk med os fyldt af historier, udfordringer og muligheder i livet.

Heldigvis! For vores udfordringer er dem, vi skal lære af og vende til nye muligheder. Uanset om det er stress, følelsen af tomhed, tristhed eller at være drænet for energi, familiekonflikter, uoverensstemmelser på jobbet, angst symptomer, for kedelige eller for krævende opgaver, håndtering af sygdom, implementering af sundere livsstil eller noget helt andet. Vores udfordringer hjælper os til at lære mere om os selv og til at sætte nye handlinger i gang mod at opnå det, som vi længes efter.

Måske længes du efter

 • En stressfri livsbalance og måske mere tid til dig selv / dine børn?
 • At have mindre tankemylder, klarhed og mere nærvær?
 • Trivsel i dit arbejds- eller studieliv?
 • At turde noget mere? Måske at være mere DIG?
 • Mere glæde, kærlighed og harmoni i dit familieliv eller god håndtering af en skilsmisse?
 • At føle dig sprængfyldt af energi og velvære i krop og sind?
 • At gennemføre en sundere livsstil?
 • At skabe de resultater du drømmer om?

Lidt om mig som person og coach

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde og frihed. De værdier var medvirkende til, at jeg valgte at starte op selvstændigt i 2015 – og nyder det! Jeg sætter en ære i at levere kvalitet og skabe værdi for andre, med den jeg er og det jeg kan. Det gør mig glad at indgå i en tillidsfuld relation med jer – mine kunder og samarbejdspartnere.

Min største passion er indholdsrige og nærende samtaler med andre mennesker. Det giver mig glæde og inspiration at opleve andre opnå positive forandringer. Jeg er kendt for mit lyttende nærvær, empati og naturlige evne til at skabe et trygt rum, hvor der er plads til, at du kan være dig selv – og dele alt på dine præmisser. Min coaching-tilgang er fremadskuende, handlingsorienteret og til tider udfordrende, så du kan få det mest optimale ud af et forløb hos mig. Jeg tror på, at du har ressourcer og styrke til at opnå det, som er vigtigt for dig. Du er eksperten i dit liv. Jeg inspirerer dig til at finde svar og løsninger, som føles rigtige for dig og i det tempo, som passer.

Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig her på sitet.

Har du spørgsmål så kontakt mig endelig eller book en gratis introsession.

Mere om min baggrund

Min interesse for det psykologiske felt og menneskelige relationer har jeg med mig fra barn af. Det har med tiden udviklet sig til en dybere interesse for mennesker og vores adfærd. Igennem mit liv og karriere har jeg støttet masser af mennesker, særligt kvinder, til at løse deres udfordringer. Det har jeg primært gjort ved at lytte, inspirere, coache, vejlede og undervise dem i at finde svar og løsninger, som føles rigtige for den enkelte. Og give dem troen på at det kan lykkes!

Jeg går vejen selv – og bliver ved med at gå – så jeg er autentisk i det, jeg gør.

Siden 2010 har jeg suppleret min oprindelige uddannelse og arbejdsområde inden for HR & Regnskab med yderligere kompetencegivende uddannelser og kurser inden for udvikling:

2018-2019
Uddannet kropsterapeut hos Totum 

2016
Kursus i selvmordsforebyggelse

2015    
Akademimerkonomfag: Org. & Arbejdspsykologi

2015
Specialemodul i familie- og ungecoaching

2014-2015
ICF Certificeret Kognitiv Coach hos Mindjuice

2014
Kursus i Energy Management

2014
Kursus i Konstruktiv Kommunikation med DISC

2013 
Mindfulnessinstruktør, At Work skolen

2012
Mindfulness, Mind Efficiency Training v/Charlotte Mandrup

2010 – 2011
Certified NLP Practitioner – Personal Leadership Program I hos Acuity World

2010 
Akademimerkonomfag Kommunikation i Praksis

Det kan jeg hjælpe dig med

Individuelle sessioner
Du kan booke individuelle sessioner med mig, hvis du længes efter at få bugt med en udfordring og/eller opnå en positive forandring i dit liv. Ofte ved vi måske godt, hvad der skal til. Alligevel får vi ikke gået vejen alene. Det kan være svært at stille sig selv de gode spørgsmål, være modig alene og fastholde processen, der skal til for at skabe de forandringer, du har brug for i dit liv. At have en coach / mentor med på sidelinjen giver dig langt større chance for at opnå succes med det du vil.

Undervisning / kurser
Jeg afholder både kortere workshops, 1-dagskurser og kursusforløb indenfor mindfulness (både for børn, unge og voksne), stresshåndtering, livsbalance og mental sundhed, selvværd, eksamensangst, forældreskab, personligt lederskab, kommunikation og livsglæde. Formålet med kurserne er at skabe forudsætninger for positive forandringer i livet – såsom at finde power til at opnå dine drømme, turde være DIG og sætte sunde grænser, få mere glæde i livet, styrke dine relationer, mindre stress og bedre livsbalance.

På mine kurser vil du opnå større personlig indsigt, integritet og viden om din personlighed, tanker, følelser og adfærd – og se hvordan de påvirker hinanden. Du vil lære at håndtere og bruge dine følelser og tilstande til at styrke dine handlinger. Din adfærd i dag, danner din retning for i morgen.

Foredrag
Et inspirerende foredrag kan sætte gang i dine egne refleksioner, give dig nysgerrighed på mere i livet og ny viden. Jeg kan f.eks. bookes til gå-hjem-foredrag i virksomheden, skoler, veninde-hygge eller forskellige events.

Eksempler på indhold:

 • Mindre Stress – Mere dig
 • De 5 Kærlighedssprog & Empatisk kommunikation
 • Kom ned i tempo og få mere ud af din tid
 • Free your mind med Mindfulness
 • Lykkelig bare fordi

Meditationer, Onlineforløb, E-bøger
Jeg har skrevet mange meditationer og nogle af dem er også indspillet – både til børn og voksne.

Derudover har jeg lavet et onlineforløb i at “Styrke dit barns selvværd med de 5 kærlighedssprog” og arbejder på at lave flere – bl.a. i at implementere mindfulness i sit liv for at få mindre stress – mere glæde og nærvær.

Det er min ambition at skrive korte e-bøger om forskellige emner. Hvad vil du gerne læse om?

Det tror jeg på
 • At det gør os stærkere at tale om det svære og måske tabubelagte. Vi kender allesammen til udfordringer i livet – også naboen der ser ud til at have det perfekte liv eller ham den kendte.
 • At du kun kan forandre verden ved at starte hos dig selv – selvledelse styrker livet.
 • At grine hver dag er helende for krop og sind.
 • At børn er fantastiske læremestre for voksne og bør behandles med ligeværd, respekt og sund grænsesætning.
 • At hjælpe andre og være givende giver os lykkefølelse.
 • At spørge om hjælp er tegn på styrke – ikke svaghed.
Frivilligt arbejde med børn og unge

Feb. 2016 – Dec. 2017 Ungerådgiver og underviser
Frivillig ungerådgiver og underviser hos Headspace Roskilde, hvor jeg også har været i 4 ugers praktik. Headspace er et anonymt og gratis rådgivningstilbud til unge mellem 12-25 år, der føler sig udfordret af livet. Herunder har jeg udarbejdet og undervist i forløbet “Mere ro – mindre pres & tanker” på Roskilde Katedralskole.

Okt. 2015 – Apr. 2016 Medhjælper Tween Academy
Medhjælper i Tween Academy forløbet hos Mindjuice. Det er et kursus, hvor 10-14 årige lærer deres værdier at kende og bliver bevidste om deres livsdrømme. Derudover lærer de om kraftfuld og konstruktiv kommunikation og mindfulness.

Feb. 2015 – Juni 2015 Mindfulness for børn i børnehaver & skoleklasser
Vi har arbejdet med åndedrættet, sanserne, kroppen, vores tanker og følelser gennem forskellige øvelser. Det lærer børnene at mærke og lytte til sig selv, kende sine grænser og giver redskaber til at finde ro, når indtryk og stressende omgivelser bliver for meget. Det hjælper til at håndtere sine følelser og blive bedre til at respektere sig selv og andre.

[/db_pb_signup]

Om mig

Jeg hedder Sanne Jelstad og er indehaver af virksomheden. Her hos SJELSTAD får du glæde af mine mere end 15 års erfaring tilsammen inden for stresshåndtering, coaching, mindfulness, kommunikation, HR, svære samtaler, personlig udvikling og senest også kropsterapi.

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde og frihed. Disse værdier var medvirkende til mit valg om at starte op selvstændigt i 2015 - og nyder det!

Læs mere her

 

[custom-facebook-feed]

[/db_pb_signup]

Om mig

Jeg hedder Sanne Jelstad og er indehaver af virksomheden. Her hos SJELSTAD får du glæde af mine mere end 15 års erfaring tilsammen inden for stresshåndtering, coaching, mindfulness, kommunikation, HR, svære samtaler, personlig udvikling og senest også kropsterapi.

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde og frihed. Disse værdier var medvirkende til mit valg om at starte op selvstændigt i 2015 - og nyder det!

Læs mere her

Pin It on Pinterest