Sjelstad’s Privatlivs- og Cookiespolitik

En beskrivelse af hvordan jeg behandler dine persondata og hvilke cookies websitet indsamler.

Oversigt

  1. Ejeroplysninger
  2. Dataansvar – jeg tager dine persondata seriøst
  3. Behandling, indsamling og opbevaring af persondata
  4. Samtykke
  5. Datasikkerhed
  6. Cookies, herunder forklaring, formål og sletning
  7. Rettigheder omkring personoplysninger
  8. Ændringer i privatlivs- og cookiespolitik

Ejeroplysninger

Sjelstad
Smedeland 7
2600 Glostrup
Ophold i Viby Sjælland
Telefon: 60 84 45 04
Email: sanne@sjelstad.dk

 

Dataansvar – Jeg tager din databeskyttelse seriøst

Som coach, kropsterapeut og underviser indenfor mindfulness og udvikling behandler jeg persondata. Derfor har jeg vedtaget den her privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan dine data behandles.

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil jeg underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.


Behandling, indsamling og opbevaring af persondata

Når jeg beder dig om at stille dine persondata til rådighed for mig, oplyser jeg dig om, hvilke data jeg behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning om det på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

Jeg indsamler og opbevarer data i forbindelse med et eller flere af følgende formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål, såsom:
  • Ved brug af min kontaktformularer
  • Ved brug af min webshop
  • Tilmelding til workshop, kurser eller lign.
  • Coaching, undervisning eller kropsterapi samt opbevaring af dine oplysninger
  • Udsendelse af nyhedsbrev samt levering af onlineforløb og -produkter
  • Administration af din relation til mig
  • Opfyldelse af eventuelle lovkrav
  • Udbredelse af kendskab til min virksomhed
  • Ved din deltagelse i konkurrencer
Behandling af persondata

Jeg indsamler og anvender data om dig for at gøre min service optimal, gøre indhold samt annoncering så relevant som muligt, sikre kvalitet i mine produkter og tjenester samt i min kontakt med dig.

De data, jeg anvender, omfatter:

  • Almindelige persondata
  • Følsomme data, f.eks. om dit helbred og din aktuelle trivsel
  • Mailadresse

Jeg behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor i afsnit herom. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevant for mig. Det samme gælder omfanget af de persondata, jeg bruger. Jeg bruger ikke flere data, end dem, jeg har brug for til det konkrete formål.

Da min service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, må du meget gerne sende en besked om relevante ændringer i dine data. Du kan skrive til mig her.

 Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Samtykke

Jeg beder dig om samtykke, inden jeg behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor – med mindre jeg har et lovligt grundlag for at indhente dem.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at kontakte mig.

Tilmelding til mit nyhedsbrev kræver ”double opt-in” proces. Det betyder, at du efter tilmelding modtager en e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din registrering. Denne bekræftelse forhindrer, at nogen kan registrere sig ved hjælp af en e-mailadresse, der ikke er deres. Tilmeldingen til nyhedsbrevet er logget, så jeg kan bevise, at registreringsprocessen opfylder de lovmæssige krav. Dette inkluderer opbevaring af registrerings- og bekræftelsestider samt IP-adressen.

Hvis jeg ønsker at anvende dine persondata til et andet formål end det oprindelige, oplyser jeg dig om det nye formål og beder om dit samtykke, før jeg påbegynder databehandlingen. Hvis jeg har et andet lovligt grundlag for den nye behandling, oplyser jeg dig om dette.


Datasikkerhed – dine data er sikre her hos mig

Jeg videregiver IKKE dine persondata til tredjepart.

Jeg har indgået databehandleraftale med de underleverandører af software og andre former for databehandling som f.eks. fakturering, mailsystem m.m., jeg samarbejder med og kan derfor sikre, at dine data bliver behandlet og opbevaret i fuld overensstemmelse med EUs persondataforordning.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang og sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysningerne håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Jeg kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


Særligt om mailchimp

Ved at abonnere på mit nyhedsbrev accepterer du samtidig at modtage nyhedsbrevet og de betingelser, der er beskrevet nedenfor.

Jeg sender kun nyhedsbreve, e-mails og anden elektronisk kommunikation med salgsfremmende oplysninger (herefter “nyhedsbrevet”), hvis modtagere har givet sit samtykke.

Nyhedsbrevet er distribueret af “MailChimp”, en e-mailtjeneste, der tilhører den amerikanske udbyder Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE # 5000, Atlanta, GA 30308, USA.

Oplysningerne om mine nyhedsbrevmodtagere – fornavn, efternavn og e-mailadresse – samt alle andre data, der er beskrevet i denne meddelelse, gemmes på MailChimp-serverne i USA.

MailChimp bruger disse oplysninger til at distribuere og evaluere nyhedsbrevet på mine vegne. Ifølge MailChimp kan systemet desuden bruge disse data til at optimere eller forbedre sine egne tjenester, f.eks. teknisk optimering af distribution og nyhedsbrevets præsentation eller til kommercielle formål som f.eks. at bestemme, hvilke lande modtagerne kommer fra. MailChimp bruger imidlertid ikke dataene fra vores nyhedsbrevmodtagere til at kontakte dem direkte eller videresende dem til tredjepart.

Mit nyhedsbrev indeholder “web beacons”, som er små gennemsigtige billedfiler, der ved hjælp af MailChimp tillader mig at analysere, hvordan mine nyhedsbreve bruges. Når du åbner nyhedsbrevet, indsamles oplysninger som f.eks. IP-adresse, browseren og din e-mail-klient. MailChimp bruger de indsamlede data på denne måde til tekniske forbedringer af tjenesterne.

Til statistisk analyseformål registreres det også, om nyhedsbreve åbnes, og hvornår de åbnes, og hvilke links der klikkes på. Disse oplysninger kan matches til individuelle nyhedsbrevmodtagere til tekniske formål. Analysen af disse data gør det muligt for mig at blive klogere på om brugernes læsevaner og justere indholdet i overensstemmelse med brugernes interesser.

Jeg stoler på IT- og datasikkerheden hos MailChimp.

MailChimp er certificeret i henhold til den amerikanske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield” og binder sig derfor til at overholde EU’s databeskyttelsesbestemmelser. Derudover har jeg underskrevet en “Data-Processing-Agreement” med MailChimp. Ved at underskrive denne aftale er MailChimp forpligtet til: at beskytte dataene fra mine brugere for at behandle dataene på mine vegne og i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelserne (f.eks. GDPR-forpligtelser med virkning fra den 25. maj 2018) og navnlig ikke at videregive abonnenternes data til tredjepart. For reglerne om beskyttelse af MailChimp, se https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Afmelding og tilbagetrækning af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke til disse databeskyttelsesoplysninger om nyhedsbrevet og MailChimp, hvilket annullerer dit abonnement på mit nyhedsbrev.

Dette annullerer også dit samtykke til distribution via MailChimp og statistiske analyser. Det er desværre ikke muligt at tilbagekalde tilladelse til statistisk dataindsamling, mens du abonnerer.

Hvert nyhedsbrev indeholder i slutningen et link til afmelding af nyhedsbrevet, der giver dig mulighed for at afmelde dig (tilbagetrække samtykke.) Du kan også maile sanne@sjelstad.dk for at opdatere din e-mailadresse, eller for at anmode om, at jeg sletter din e-mailadresse.


Brug af cookies

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Næsten alle websitet i dag bruger cookies og de er ufarlige. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. De sletter sig selv efter et (varierende) antal måneder.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede cookies

De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference cookies

Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analyse cookies

Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics – se afsnittet sletning.

Markedsførings-cookies

Facebook: Jeg bruger Facebook pixel, for bedre at kunne målrette relevant information til besøgende, der har en Facebook-konto.

MailChimp (nyhedsbrev): Jeg bruger MailChimp som platform for udsending af nyhedsbreve. MailChimp er et Amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger (dit navn og mailadresse), som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA. Ved tilmelding til workshops eller kurser, kan der indgå andre oplysninger, som du selv indtaster. Se særligt afsnit om mailchimp.

Sikkerheds-cookies

Jeg bruger Wordfence, som er et sikkerhedsprogram der samler IP-adresser og cookies fra besøgende på mit website for at beskytte mod eventuelle hacker-angreb.

Formål med brug af cookies på mit website:
  • Teknisk funktionalitet så websitet kan huske dine indstillinger
  • Føre statistik over besøgende på sitet, målrette annoncer samt forbedre din brugeroplevelse.
  • Målretning af annoncering så systemet kan analysere hvilke annoncer, der er mest relevante for dig og hvor ofte, de skal vises.

De data disse cookies leverer, bruges alene til de ovenfor beskrevne formål og deles eller videresælges aldrig til andre formål.

Sletning

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Sådan sletter eller blokerer du for andre cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter cookies kan annoncer optræde oftere og være mindre relevante for dig, og der kan til tider være indhold du ikke kan få adgang til.


Dine rettigheder omkring dine persondata:

  • Ret til at blive orienteret om indsamling/behandling af oplysninger til brug for elektronisk databehandling (§§ 28 og 29)
  • Ret til at bede om indsigt i de oplysninger, der behandles elektronisk (§ 31)
  • Ret til at gøre indsigelse mod at oplysningerne behandles elektronisk (§ 35)
  • Ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er vildledende, urigtige eller på anden måde er behandlet i strid med lovgivningen (§ 37)
    (Med mindre at anden lov modsiger det)
  • Mulighed for at kunne klage over behandling af personoplysninger hos Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf. 33193200 eller via mail dt@datatilsynet.dk

Du kan læse mere om Persondataforordningen (GDPR) på www.datatilsynet.dk

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Sjelstad, skal du rette henvendelse på sanne@sjelstad.dk eller telefon 6084 4504. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Jeg besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og senest en måned efter jeg har modtaget din henvendelse.

Ændringer i privatlivs- og cookiespolitik

Jeg forbeholder mig retten til at ændre denne politik grundet ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden. Gør jeg det, retter jeg selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver jeg dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

Sidst opdateret 29.12.2018

 

Om mig

Jeg hedder Sanne Jelstad og er indehaver af virksomheden. Her hos SJELSTAD får du glæde af mine mere end 15 års erfaring tilsammen inden for stresshåndtering, coaching, mindfulness, kommunikation, HR, svære samtaler, personlig udvikling og senest også kropsterapi.

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde og frihed. Disse værdier var medvirkende til mit valg om at starte op selvstændigt i 2015 - og nyder det!

Læs mere her

 

Om mig

Jeg hedder Sanne Jelstad og er indehaver af virksomheden. Her hos SJELSTAD får du glæde af mine mere end 15 års erfaring tilsammen inden for stresshåndtering, coaching, mindfulness, kommunikation, HR, svære samtaler, personlig udvikling og senest også kropsterapi.

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde og frihed. Disse værdier var medvirkende til mit valg om at starte op selvstændigt i 2015 - og nyder det!

Læs mere her

Pin It on Pinterest

Sjelstad bruger cookies på den her hjemmeside for at forbedre din brugeroplevelse og til at undersøge, hvordan hjemmesiden bliver brugt. Klik for accept. Mere info

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk