Low Carb Vafler

Opskrift                                                                                            

Indhold

4 æg

150 gram hytteost

2 spsk loppefrøskaller

2 spsk fuldkornshvedemel

1 knivspids stødt kardemomme

 

1 lille tsk kanel

1/2 tsk salt

Jomfruolivenolie til stegning i vaffeljern

 

 Pynt / pålæg

Skær f.eks. bananer eller jordbær og brug som pålæg

Low Carb smørechokolade

Zero karamelsovs fra Bodylab (sukkerfri)

 

Sådan gør du:

  1. Bland alle ingredienserne i en food processor.
  2. Lad den køre indtil du har en tyk flydende masse.
  3. Steg vaflerne i vaffeljern.
  4. Nyd dem med det pålæg / pynt, du har lyst til.

 

Pin It on Pinterest

Sjelstad bruger cookies på den her hjemmeside for at forbedre din brugeroplevelse og til at undersøge, hvordan hjemmesiden bliver brugt. Klik for accept. Mere info

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk