Morgensol og fuglefløjt – I just LOVE it! Det har været den mest fantastiske uge. I tirsdags modtog jeg certifikat på, at jeg nu er uddannet ICF Certificeret Coach.

Igennem mit liv har jeg længtes efter at føle mere intensitet og dyb livsglæde. At finde lige præcis det som jeg brænder for og har talent for. Jeg har altid været misundelig på dem som kan synge, på skuespillere – i det hele taget på mennesker, der har en interesse eller et job, de er så passioneret omkring, at de kan glemme tid og sted.  Det har jeg fundet nu og jeg er SÅ glad!

Min uddannelse hos Mindjuice har været en lang berigende rejse. En både dejlig og til tider ret udfordrende rejse med indsigter og værktøjer til at skabe det (arbejds- og familie) liv og de relationer, jeg gerne vil have. Det har helt klar givet mig større livsglæde og modet til at stå frem, stå fast og holde ved det jeg vil.

Tusind tak til Mindjuice og til mit hold for at være de mest inspirerende og autentiske mennesker, jeg længe har mødt. Men også tak til de mennesker, jeg har kendt længe og til mine nærmeste for at være åbne, støtte mig og være tålmodige med mig 🙂

Jeg er super glad for, at så mange af jer har været inde og like min FB side LivsEssens. Det hjælper mig til snart at få den op og stå som en virksomhedsside. Det bliver spændende og jeg glæder mig til at springe ud som selvstændig – stay tuned 😉

Jeg er vildt taknemmelig for at have jer allesammen i mit netværk. God weekend til jer.

Pin It on Pinterest