I eftermiddag skal jeg være sammen med 100 børn og en masse voksne fra min datters skole.

2. klasserne er på naturskole. De skal lære nyt, hygge og være i et med naturen. Jeg kan tydelig dufte bålet og høre latteren fra de mange glade børn, der skal sove i telte i den skønne skov.

Jeg får klare billeder fra min egen barndom. Bålets flammer der varmer i mørket. Roen og nærværet der forplanter sig ud i hele min krop. Voksne og børn der hygger sig ved bålet med, snobrød sange og guitar. Glæden ved musik og sang der fylder mit sind.

I just LOVE it <3

Jeg glæder mig til at slippe computeren og være nærværende sammen med min datter og alle de andre. Vi skal lave mad sammen, grine, lege og snakke. Måske er jeg så heldig at vi også skal have bål, guitar og sang 🙂

Hvad husker du fra din barndom, som gjorde dig glad?
Virker det endnu?
Hvornår glemte du sidst tid og sted? Hvad gør dig glad og passioneret i dag?
Hvad gør dit barn glad?

Pin It on Pinterest