Mindfulness har i høj grad hjulpet mig til at finde en anden måde at arbejde på. Jeg er mere åben for nye muligheder undervejs mod at nå mit mål og knap så tunnelsynet, på min vej mod målet, som jeg ellers har været. Særligt er jeg blevet meget bedre til at mærke mig selv, min krops signaler og til at høre min indre viden. Mine ellers kroniske stresssymptomer er forsvundet som dug for solen. Og jeg har oveni købet fundet min passion og min ideelle arbejdsform – med hjælp fra kognitiv coaching også.

Når vi udvikler os og når til næste step af vores udviklingsniveau, hvor vi virkelig udfordrer os selv og måske aktivere noget gammel frygt, er det helt normalt at falde tilbage i sine gamle mønstre igen.  Også selvom vi praktiserer mindfulness. Forskellen er at vi meget hurtigt bliver opmærksomme på, hvad der foregår.

For noget tid siden, gik jeg i gang med at udvikle mit kommende mindfulnessforløb til dig. Det er blevet godt. Rigtig godt faktisk 🙂 Meget gennemarbejdet og 7 indholdsrige moduler, som giver dig alle muligheder for at lave positive forandringer i dit liv. Skabe mere tid til det du elsker. Mere nærvær. Større overskud i dit liv. Mindre tankemyldr. Håndtere stresssymptomer. Men opbygning af kundetillid tager tid. Længere tid end jeg liiiige var klar over. For slet ikke at tale om den viden det kræver om annoncering, facebook, webinar, systemer og muligt andet. Er der nogen som kan klare det må det være mig, tænkte jeg! Også selvom jeg havde sat en alt for kort periode af til markedsføring. Pladask! Lige tilbage i mit gamle mønster om at være stærk og nå det hele på den halve tid. Det er jo bare lige en kort periode ik´!

Først blev jeg syg. I 3 uger….og nå ja mit øre er faktisk ikke helt i orden endnu. Hvad sker der for det? Mig der så sjældent er syg og aldrig mere end 4 dage. Hele vejen igennem har jeg holdt fast. Jeg VILLE nå ALT det, der skal til for at inspirere dig og en masse andre mennesker til, hvordan vi kan skabe tid til det der er vigtigt, større overskud og nærvær i en stresset hverdag. Fordi jeg tror på, at det er vigtigt for dig, for mig, for vores børn – ja faktisk hele vores samfund – at vi lærer at mærke, hvad der er rigtig for os og være i god balance i vores liv. Balance mellem at gøre og være. Mellem at være fornuftig og vild. Mellem at grine og græde. Mellem arbejde og privatliv. Mellem at være sund og usund. Mellem at yde og nyde. Mellem at give omsorg til andre og os selv. Mellem at være nærværende over for vores børn, vores kæreste og egne behov. Mellem at være vred og forstående. Mellem at være sårbar og stærk – er det i øvrigt nødvendigvis modsætninger?

Jeg opdagede hurtigt, at jeg faldt i. Valgte at fortsætte fordi målet er vigtigt for mig og passionen er med mig i arbejdet. Har holdt energien oppe med meditation. Men men men…jeg har ikke levet, som er bedst for mig. Passet ordentlig på mig selv, såsom at gå i seng til tiden og bevæge mig nok. Undervejs nedprioriterede jeg også den sunde mad lidt. Nu er jeg træt.

I dag ville jeg gennemføre at opsætte alt teknisk og markedsføring af et gratis online webinar for dig i næste uge. En mini workshop i mindfulness ala den jeg holdte med succes for 20 mennesker forleden aften – altså nu online. Så du også kunne blive inspireret og afgøre om mit kursusforløb “Fyr op for dig selv og din livsglæde” er noget for dig – mens du stadig kan nå at booke det til Early Bird pris.

Urealistisk. Det giver hverken dig eller mig tid nok til processen. Der er mindst 3 ting i dag, som viser mig, at det er tid til at stoppe op og give slip.

  1. Min datter sagde i morges at hun har ondt i halsen og gerne vil være hjemme fra skole. Min første tanke – årh nej, det har jeg ikke tid til!
  2. Bil gemmeleg – kender du den? Var ude at handle i et center med parkering i 3 etager. Da jeg skal ud til bilen, går jeg ud på den etage, hvor jeg oftest holder. Kan ikke finde bilen. Tænker tilbage på, hvor jeg mon parkerede og gik ind – kan ikke huske det overhovedet. Har simpelthen været SÅ uopmærksom på mine omgivelser og så meget oppe i mine tanker mens jeg parkerede og gik ind i centeret, at jeg på ingen måder kan genkalde mig situationen.
  3. Det tekniske virkede ikke og blev ved med at drille.

Så nu giver jeg slip. Helt slip på resultatet og at jeg kun er noget værd i kraft af det jeg præsterer. Og gør bare det bedste jeg kan i processen samtidig med at jeg giver plads til at genskabe overskud og nærvær hos mig selv. Så jeg er tro mod mine egne værdier og er den mor jeg gerne vil være. Så jeg kan være autentisk i det, jeg gerne vil lære dig også. Så jeg arbejder lidt og er sammen med min datter resten af tiden i dag.

Det betyder, at der ikke kommer webinar lige nu i denne omgang. At jeg ikke længere vil forsøge at forcere processen og kæmpe for meget i markedsføringen på for kort tid. Jeg gør kun det, jeg kan nå uden at dræne mig selv. Der kommer de kunder, som vedkender sig, at de virkelig kan få glæde af mit forløb. Som beslutter sig for at det er nu, de tager det vigtige skridt. Mod et liv med mere tid, nærvær og overskud til alt det og dem vi elsker. Hvor vi næres af, det vi gør og arbejder uden at blive drænet for energi.

Lyder det som et liv for dig?

Jeg vil elske at have dig med på holdet 🙂

Hvis du vil snuse til hvad mindfulness kan give dig, før du tilmelder dig forløbet, kan du tilmelde dig min næsten gratis mini-workshop på onsdag den 9/9 kl. 19-21 hos Big Heart Huset på Frederiksberg.

At være mindful er ikke lig med at gå i stå eller at blive lad og lave ingenting. Tværtimod. Mindfulness gør os bare meget mere bevidste om, hvad der skal til for at bringe os selv mere frem (måske ovenikøbet i overhalingsbanen) ved at føle os centreret, i flow og UDEN at overforbruge vores ressourcer.

Du lærer simple og effektive teknikker til at blive bevidst nærværende i dit liv. Så du kan lytte til dine behov og komme i balance både kropsmæssigt, følelsesmæssigt og tankemæssigt.

Nu er det tid til børn, hjemmet og mig. Mine piger og jeg skal rigtig pigehygge, da vi er alene hjemme halvdelen af weekenden.

Rigtig god weekend til dig og dine nærmeste.

PS: Fletningen har min datter lavet, da vi havde “skønhedssalon” tidligere på dagen 😀

Sanne <3

Pin It on Pinterest