Centreringsøvelse med tilstand

kr.17,00

Centreringsøvelse som hjælper dig til at finde balance mellem krop, tanker og følelser og vælger en tilstand, som vil være god for dig i dag eller til en situation.

Når dit køb er gennemført og godkendt får du en mail, hvor du kan downloade meditationen som lydfil ved at højreklikke på linket og gemme den på computeren. På en iphone holder du i stedet for fingeren længe på linket, hvorefter, der kommer en menu op. På android telefon mener jeg, at den downloader ved almindeligt klik.

Den kan også høres via appen Soundcloud.
Skriv soundcloud i bemærkningsfeltet på ordren, hvis du ønsker det. Så sender jeg en mail med et særligt link til meditationen på Soundcloud.

Vejledning til Soundcloud

  1. Download appen via link ovenfor.
  2. Registrer dig som bruger, hvis det er nødvendigt for at få adgang. (Det er gratis og uden spam)
  3. Følg det link jeg sender på mail.
  4. Klik gerne på follow og/eller add meditationen til din playliste.
  5. Hør meditationen igen og igen 🙂

 

Kategori:

Beskrivelse

Centreringsøvelse hvor du stopper op og finder balance mellem krop, tanker og følelser. Du guides til at mærke, hvordan du har det i kroppen lige nu, hvilke tanker der går igennem dit hovedet og hvilke følelser du oplever her og nu. Anerkend hvordan du har det uanset om det er godt eller skidt. Vær rummelig overfor det, som dukker op. Afslut med at vælge en tilstand, som vil være god for dig i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Centreringsøvelse med tilstand”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest