Kropsscanning

kr.32,00

Kropsscanning hvor du guides igennem opmærksomhed på alle dele af din krop. Du lærer at bruge kroppens sanser fremfor kun at bruge hovedet. Derved integreres krop og sind og din evne til at fokusere udvikles. Samtidig støtter den dig i at blive mere kropsbevidst.

Når dit køb er gennemført og godkendt får du en mail, hvor du kan downloade meditationen som lydfil ved at højreklikke på linket og gemme den på computeren. På en iphone holder du i stedet for fingeren længe på linket, hvorefter, der kommer en menu op. På android telefon mener jeg, at den downloader ved almindeligt klik.

Den kan også høres via appen Soundcloud.
Skriv soundcloud i bemærkningsfeltet på ordren, hvis du ønsker det. Så sender jeg en mail med et særligt link til meditationen på Soundcloud.

Vejledning til Soundcloud

  1. Download appen via link ovenfor.
  2. Registrer dig som bruger, hvis det er nødvendigt for at få adgang. (Det er gratis og uden spam)
  3. Følg det link jeg sender på mail.
  4. Klik gerne på follow og/eller add meditationen til din playliste.
  5. Hør meditationen igen og igen 🙂
Kategori:

Beskrivelse

Krop, sind og tanker hænger sammen og det første sted vi mærker emotionelt ladede tanker er i vores krop. Hvis vi lærer at aflæse og forstå budskaber fra vores krop, så kan den bruges som et slags varslingssystem. Første step er at lære at have præcis og fuld opmærksomhed på de områder af kroppen, som leverer signalerne. Signalerne kan komme fra alle områder af kroppen og du kommer igennem alle kroppens dele i den her kropsscanning som varer ca. 30 minutter.

Du lærer at bruge kroppens sanser fremfor kun at bruge hovedet. Den hjælper til at integrere krop og sind og udvikler din evne til at holde vedvarende opmærksomhed på noget – altså din evne til at fokusere. Samtidig støtter den dig i at blive mere kropsbevidst.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kropsscanning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest